|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Nice MutLu YıLara
![]() ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
doğum günün kutlu olsun nice senelere
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
MutLu yıLLar[:
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nice yıllara.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
Nice mutlu yıllara ((:
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Mutlu yıllar...
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ba$ta ''arıza-bisey'' oLmak üzre
Hepinize te$ekkür ederim . Hep beraber in$. =)![]() ![]() '' Laf Sokma qißi ŞuurSuzca ÇaßaLara qirmєЧin , Kapak üStünє Kapak Чapar TєfaL'є Numunє Diyє ЧoLLarım " Not:'' Kimseyi ; Kimseden üstün buLma . Hataları ve yanlışı kendinde ara ki üstün oLan çıksın ortaya. ''ßeni Siz DeLirtdiniz. ( : (bunun erkek için oLanı yok mu Lea ? )Eski Nick : A.JeLibon Yeni Nick : borTeCina wışş
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Nice senelere (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
NiCe YıLLaRa..
"Umutsuzluk beni ortadan bölen bi kılıç gibi Sorumsuzca yaşamaktan çok sıkıldım artık Böylesine kabarmışken içimdeki duygular eski ben geldi aklıma, onun hayalleri vardı Çok doğru sandım; çok dosta kandım, çok oltaya yem oldum, hepsinin boğazında kaldım Kendimi düşünmemek en büyük hatamdı belki ama bu onlarla benim aramdaki en büyük farktı..." HiÇ BiR aCı PiŞMaNLıK KaDaR CaNıNı YaKMaZ..
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bortecina, doğum, günün, kutlu, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|