|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Merhaba Arkadaşlar; Her zaman oynadığımız, yaşamız büyüdükçe işin çirkinleştiği bir oyun var karşımızda. Saf duygularla başlayıp sonra işin çirkinleştiği bir oyun. Şimdilik bizde oyun çirkinleşmiyor. gießen aklımıza getirdi bu oyunu uygulama teşekkür ederim ona.[ canm benm] Neyse şimdi oyunu nasıl oynayacagımızı anlatıyorum.
Not:Kişi 15 dakika içirisinde yanıt vermez ise. Tekrar Başkası "Doğruluk mu Cesaret mi diye sorabailir.
Şimdilik oyunun mantığı ve uygulaması bu şekilde. Burada asla cinsellik ile ilgili soru olursa banlarım.Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (07-09-2010 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
giéßén (07-09-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Doğruluk mu Cesaret mi?
alttaki üye cevaplayabilirsin Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
DoğruLuk.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Birisiyle çıkarken hiç başkasıylada cıktın mı?
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hyr.
DoğruLuk mu CesaretLik mi? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
doğruLuk
Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Sevgilin senden büyük müydü?
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (07-09-2010 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
evet
doğruLuk mu cesaretLikmi ?? Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
cesaretlik
![]() Artık sabahın sesiyle irkiliyorum, Yalnızlığıma uyanıyorum her seferinde... Gözüne son baktığımı hatırlıyorum, Ölümün o soğuk sessizliğiyle.. Yorgun Meddah'' ''Manevra
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
biLgisayarı kapat tekrar aç
![]() ![]() Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana Konu YiMiTh tarafından (07-09-2010 Saat 03:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| cesaret, doğruluk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|