|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
HerKeSin SayfaSı VarmıS Bide DiaNanın oLsun Dedim KoLLarı SıvaDım ![]() İsMim ßegüM Afra [Afrayı kuLLanmama ragMen geneLLikLe aFRa TaFra die anıLırım ]16 yaŞınDayım LiSe 2 ye GidiyoRum Daha 2 yıL giBi koCaman bi SüRe LiSe hayaTım vaR. ![]() 7 Göbek AdanaLıymıSız ![]() Taßiki ßesiktaSLıyım DiCem aMa öLe ahıM saHıM bi FanatikLiğiM yok ŞarkıLarLa aram Hic Yok öLe sıkıLınCaa ßiri konusuyomuS giBi oLdu iCin dinLerim [müzik ruhun GıdaSıymıS ama benim ruhum VitaminSiz ![]() hayvanLarı sevioRum ama uzaktan Cok takıntıLıyımDır en ufak seyLere biLe takıLırım. KenDim İcin yaSarım basKasının ne Dediği beni pek iLgiLenDirmez yanLıssa biLe benim doğRumDur. ßiDe cok sevdiğim biRi oLsa biLe beLLi etmekte güCLük cekerim Dostlarıma Laf Ettirmem. inSanLaR cok teLasLı oLdumu söyLerLer oLmadık seyLere biLe baZen yaygarayı basaRım SevmeDiğim inSanLarı iğneLemeye bayıLırımm ![]() Hıı hayatımın anLamını unuttum Bide ikiZim vaR hiC benzemeyiZ ama iSte adı konuLmus bi keRe ikiZz Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
Konu DiaNa. tarafından (06-12-2010 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| DiaNa. Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: |
DeLi-Bisey (06-26-2010),
GuLpemBe (04-06-2010),
Haita (06-27-2010),
miss_lady (07-12-2010),
WinD (04-07-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
KenDim İcin yaSarım basKasının ne Dediği beni pek iLgiLenDirmez yanLıssa biLe benim doğRumDur.
![]() çizimlerin çok güzel,afferim kız ![]() bide her zaman avatarlarını beğeniyorum,zamanı geldi söyliyeyim dedim.. |
|
|
|
| NeFe(S)'m Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (04-06-2010)
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
KenDim İcin yaSarım basKasının ne Dediği beni pek iLgiLenDirmez yanLıssa biLe benim doğRumDur.
![]() çizimlerin çok güzel,afferim kız ![]() bide her zaman avatarlarını beğeniyorum,zamanı geldi söyliyeyim dedim.. ehh beğenCen tabi bugune bugun zevkLi kızımdır TesekkürLer begenMene sevinDim ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Güzel tanıtmışsın yalnız ben şunu diyecem eğer çizim yapıcaksan çok iyi anatomi bilmen gerekiyor vücut ile kollar ve bacaklar orantısız oluyor onları iyi ayarlaman lazım bence çizimden önce senin biraz anatomi okuyup öğrenmen gerekiyor. Çünkü eğer ciddi bir şey yapıcaksan bunları bilmen senin gelişimin için daha karlıdır.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (04-07-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
Tanıtım için teşekkürLer Begüm çizimLer güzeLmş zamanLa daha da çok geLiştirirsin umarım .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
| SinLesS~ Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (04-07-2010)
|
|
|
#7 |
|
|
Tanıdığımıza memnun olduk
Lise biter keyfini çıkar sen... Çizimlerin güzel modelistlik dersi falan mı aldın? Bunun biraz daha iyisini yapanlar babamın şirkette 2bin TL Maaş alıyor ![]() |
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (04-07-2010)
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
Çizimleri Eğlence oLsun Die yapıorum Eger ciddi düşünürsem Önerini dikkate aLırım YiMiTh
Ders FaLan aLmadım Zaten yeterince DErs var ![]() Begenmenize Sevindim Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
Tanıdığıma memnun oldum
Çizimlerin çok güzel, ama kadınların kafaları neden yok ? Biraz daha perspektif çalışırsan daha mükemmel olurlar ![]() Kafasını çiziorum ama yüzü güzel oLmuyo onun için Kafasız çiziorum ![]() ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| diana |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|