|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Resimler Kaldırılmıştır.
qєℓ ßєηι αzα∂ єт кαуßσℓ∂υм кαяαηℓıктα ßєη ßιzι υηυтαмαм qιтмєк уαкıѕмαѕ ßαηα уσℓ¢υуυѕ нαуαттα ѕєη qєℓ σтυя уαηıмα DERİN ASYAtatlı kız zeynep Konu İnci tarafından (03-27-2011 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Bence çok şekersin tatlım. (=
|
|
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
happy_girl (02-01-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Hiçte çirkin değilsin canım bence de çok şekersin
![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
teşekkürler adaşım
,teşekkürler qєℓ ßєηι αzα∂ єт кαуßσℓ∂υм кαяαηℓıктα ßєη ßιzι υηυтαмαм qιтмєк уαкıѕмαѕ ßαηα уσℓ¢υуυѕ нαуαттα ѕєη qєℓ σтυя уαηıмα DERİN ASYAtatlı kız zeynep |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Guzelsin guzel a.s.b
![]() |
|
|
|
| GeNeRaL Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
happy_girl (02-01-2010)
|
|
|
#6 |
|
|
Rica ederim adaşım.
![]() |
|
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
happy_girl (02-01-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
saol emir
qєℓ ßєηι αzα∂ єт кαуßσℓ∂υм кαяαηℓıктα ßєη ßιzι υηυтαмαм qιтмєк уαкıѕмαѕ ßαηα уσℓ¢υуυѕ нαуαттα ѕєη qєℓ σтυя уαηıмα DERİN ASYAtatlı kız zeynep |
|
|
|
|
|
#8 |
|
sLipknoT ![]() ![]() |
qüzeLSn yaH (: TşkLeR. (:
![]() ![]() ÖyküForumFamiLy WinD ![]() Esqi NiCk. = Metin Oktay. Yeni NiCk. = pSLiCk. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Yaşına göre ßüyük Gösteriyosun. Allah Sahißine ßağıŞLasın Cnm.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Merve Derin in boyu çok uzun yoksa öyle değil o
beni geçicek nerdeyse cadı çok şekersin çok güzelsin seviyorum seni tatlım ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| derin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|