|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
| Tags: alinacaktir, deneme, mod |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Deneme Mod alınacaktır arkadaşlar bilginize. Şimdi buraya yazmanız bir anlam taşımıyor çünkü deneme mod olmak için bazı kurallarımız vardır bu kurallar doğrultusunda Deneme Mod olunacaktır. Ayrıca önemli olan bir şeyde Deneme Mod olduktan sonra beklemektir. Azimle çalışmaya devam etmektir. Şu kadar ay sonra mod olacaksınız diye bir kural yok. Önemli olan siteye her gün girmeye çalışmak Her girdiğinde Konu Açmaktır.
Buraya İsteyenler Yazsın Yönetim ile değerlendirip göreviniz verilecektir.Gelelim Deneme Mod olmak için şart;
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu xSencer # tarafından (11-02-2009 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Kuralın Üstündekiler Başvurabilir Ve Yönetim Kararıyla Deneme Mod . Olabilir ..
Tşkrler Yiğit.. This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aşağısı oLamazmı
![]() Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
bencede aşağısı olmasmı
Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
500 mesaj cok fazla türkiyenin En büyük MMO oyun forumu bile 250 mesaj ile alıyor forum büyüdükce artırırsınız ancak şimdilik fazla..
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
#7 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
500 mesaj cok fazla türkiyenin En büyük MMO oyun forumu bile 250 mesaj ile alıyor forum büyüdükce artırırsınız ancak şimdilik fazla..
Siteye iLgisi oLan, ModLuğa Aday oLmak İSteyen ßunu Her TürLü Yapar. ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aylardir deneme moduz
bi yükselemedik bizde ![]() Dağda üç Beş Koyun Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte Itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz NE MUTLU TÜRK' üm DİYENE [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
mesaj sorun deyil fazla ama konu zor 100 konu nasıl açayım ohoho
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
500 msj zor birşey degil çabalarsanız eger herşeyi yapabiliriz...!
![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alınacaktır, deneme, mod |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|