|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Öhömm... Önsöz: ßaşLıyorum Cemaat. Uzunmu Kısamı oLur ßiLemem. SıkıLcak oLan Şimdiden Sayfanın Sağ Üstünde ßuLunan "x"(Çarpı İşaretini) TıkLayaßiLir ![]() Adım Merve, Merve YıLdız. 17 Yaşında, İnatçı, Dediğim Dedik, Dışardan ßakınca Uyuzun Teki, Ama İçine Girdiğinde Huyuna Gittiğinde oLdukça SevimLi ßiriyim ![]() ßen Hangi KimLiğimi AnLatiyim ßiLemiyorum. Ama Kısacası Adamına Göre MuameLe Yaparım. AnLayana Söz, AnLamayana Kötek. ßiLeğime Güvenirim Cinsiteyim Kavga Etmeme EngeL oLmadı oLamaz. HaksızLığa GeLemem. Laf oLsun Diye DeğiL, ßaßam oLsa Tanımam. KraLıda GeLse Yapacağımı Yapar, Savunmam Gerekeni Savunur oLaya MüdaheLe Ederim. Susturmaya ÇaLışanıda HakszLık YapanLa ßeraßer Yakarım. YaLan doLan İşim oLmaz, oLanLada oLmaz. Neysen O'sundur, ßaşka Sahte KıLıfLara Gerek Yok. Eğer iLLaki Giycem Diyosan ßenim Dünyamda Yerin Yok. Hayran KitLem oLduğu Kadar, KıskananLarımda Çok oLdu. OnLara Tek Sözüm " Anca TakLitLerimLe VarLığını Hissettirisiniz "SevgiLiden Çok Arkadaş ßenim İçin ÖnemLi. Kardeş Dediysem ßirine, ÖyLesine DeğiL; öLümüne. HocaLar DahiL Yağ Çekmedim ßungüne Kadar Kimseye, Çekmem. ßiLİrsiniz; ÖğrenciLik HaLi 3 -5 Nota 2 Dudak Arasında YaLandan MırıLdanırLar. OnLardan Çktiğim Tek Şey Kopya ![]() Eheh Komiğime Gidende ßazıLarı "Çektirmem" Der Ama En Çok Ve En KoLay OnLarın DersLerinde Kopya Çekiyorum ![]() En Çok OrtaokuL yıLLarımı ÖzLüyorum. MiLLet Lise Der, Ama ßen OrtaokuL.. Sanırım ßen Lisede Yaşamam GerekenLri Sanırım O ZamanLar Yaşamışım. Çünkü Lise Hayatımda Pek Atraksiyon Yok Ne Yazıkki.. OkuLda Heycan Denen ßişey yokki. Allah'tan Staj var, Yani Hastanede Staj Görüyorum Haftanın 3 Günü. Orda Yapcağımı Yapıyorum, Kopuyoruz ßütün MiLLet. ßide Şu OrtaLıkta İnek Gißi "ßen ßaşhekimin ÖzeL KaLemiyim" Diye DoLaşan Yağ Makinesi oLmasa.. Adama ßigün DaLcam Ama Ne Zaman ßakaLım. Neyse.. Aşka GeLince; AnLamam Aşkmeşk Nedir, Sevemem KoLay KoLay, Sevdrmekte İstemiyorum Ama ßu ßenim eLimde oLmuor. ßenim Tek Aşkım -> Fenerßahçe´m. ßiraz RenKLimi OLdu Ne ![]() Neyse.. ŞimdiLik ßu Kadar, OkuyanLara TeşekkürLer, AkLıma GeLdikçe GünceLLeneßiLir ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
İşte benim Gardaşımm
![]() Her birşeyine hayranım Gardaşımm! ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kendini çok güzel anlatmışsın Merve (= Teşekkürler.. ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gardaşımm aLdığın Nefesin oLayım ![]() TopLumsaL Mesajımda Varsın ÖzeLdende SöyLiyim, ÖyLesine DeğiL ÖLesiye Gardaşız ![]()
ßen Teşekkr Ederim Okuduğun İçni ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
harbiden çok güzel huyların var..teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ßn Tşk Ederim TatLm
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Ne GıCıK HuYLaRıN VaRMıŞ.. :P YiNeDe BaZıLaRı HoŞuMa GiTTi.. ReNKLi YaPMaN iYi oLMuŞ GöZ YoRMuYo oKuRKeN.. PaYLaŞTıĞıN iÇiN TeŞeKKüRLeR.. (:
"Umutsuzluk beni ortadan bölen bi kılıç gibi Sorumsuzca yaşamaktan çok sıkıldım artık Böylesine kabarmışken içimdeki duygular eski ben geldi aklıma, onun hayalleri vardı Çok doğru sandım; çok dosta kandım, çok oltaya yem oldum, hepsinin boğazında kaldım Kendimi düşünmemek en büyük hatamdı belki ama bu onlarla benim aramdaki en büyük farktı..." HiÇ BiR aCı PiŞMaNLıK KaDaR CaNıNı YaKMaZ..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ne GıCıK HuYLaRıN VaRMıŞ.. :P YiNeDe BaZıLaRı HoŞuMa GiTTi.. ReNKLi YaPMaN iYi oLMuŞ GöZ YoRMuYo oKuRKeN.. PaYLaŞTıĞıN iÇiN TeŞeKKüRLeR.. (:
![]()
Çook Çooo..kk SeviLiosun deLi ´ßişey Tarafından
![]()
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| deli´, kişisel, ßişey |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|