|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Kendi İsteğim Üzerine Görevden AyrıLıyorum. ßurası Forumdan Çok AiLe Gißi, Lafta Değil Özde. ßen Giderim Adım KaLır DostLar ßeni HatırLasın ![]() Herşey İçin TeşekkürLer. Son Söz İşte.!
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bence Kötü Olmuş Keşke Bırakmasaydın
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yine şaka dimi ?
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#4 |
|
Yaptığım ßi Şakayı ßi Daha Yapmam. (: Hiç oLmadığım Kadar Ciddiyim.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
1 Dakika ? Sen veda mı ediyorsun yoksa görevi mi bırakıyorsun?
|
|
|
#6 |
|
Her 2side.
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Üzüldüm.. Tam da foruma alışmaya başlamışken önce Yiğit , sonra sen... Sıradaki kim?
![]() |
|
|
#8 |
![]() |
evet ya bütün adminlere ne oldu böyle
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Bugün sabah ben de nasıl veda edeceğimi düşünüyordum..
2Gün sonra üni. başlıyor...Haliyle kaldığım yerde internet olmadığından eskisi kadar online olamayacağım... Haftada 1 gün belki girerim... Birden bu konuyu görünce şaşırdım |
|
|
#10 |
![]() |
sende git tam olsun
![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adminliği, delibisey, ßırakmıştır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|