|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
. . . Dart oynasan 12'ye kimin resmini koymak isterdin? . . . |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Adı Lazım değil ßaş harfi M
![]() ![]() ![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
çaktım ben onu
![]() Öğretmenimi ödev veriyo duryo tam anlından vuruncada verebilcekmi bakalım ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Vur kız vur bi tane de benim için vur
![]() ![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
xD Kiss'i
kimse benm öğretmenime vuramaz hunen ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Yan komşuyla oğlunu
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ÖyLemiiiii peki zeyno hanım düşersin eLime ![]() ![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
haymaynin
![]() Kiss'i düşemiyim eline ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
kaç sakızlı kaç
![]() gizem'i çünkümenen sn nasıl benim krakerimi yirsin neyle çiğiniycem sakızımı ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 12ye, dart, isterdin, kimin, koymak, oynasan, resmini |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|