|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Post Kasıyo ... Hep aynı mesajı atıyo Komik Şeyler Dışında attığı mesaj :
payLasım icn TskLer
Komik Şeylere attığı mesaj :
payLasım icin tesekkürLer cok komik oLmus
ŞİKAYETÇİYİM |
|
|
|
|
#2 |
|
|
bak bak
bn konuLarı okuyp öyLe yapıstırıyorum cNm. dur sna kanıt wericem bkLe ! |
|
|
#3 |
![]() |
okumadan cevap yazıyosun demedim dikkatini çekerim!
post kasıyosun! metin abi post yüzünden kaç kişiyi banladı haklı da yaptı! sende banlanabilirsin dikkat et! şikayetim var bende açtım metin abi haklı yapıyo post kasanları banlıyarak sende post kasıyosun bende bildirmek istedim! |
|
|
|
|
#4 |
|
|
abicm bk bn post kasmıyorum sadece eLLerim aqrıo okadar kirecLenme vr bnde yapıstırıorum n var bunda
|
|
|
#5 |
![]() |
ellern ağrıyo kireçlenmen var pc başında işin ne ? ben şikayetimi dile getirdim bana pm gönderip durma ben sadecee şikayetçi oldum!
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Töbe Töbe Neyse aLLahm bni aFFet ya .
|
|
|
#7 |
![]() |
güseL bi konuya daha başka ne yazabiLirsin i anLamadım:S
farkLı bişi yazıLıosa sen yaz bende güseLse çok güseL oLmuş ccnm yazarım daha yazcak bişi varsa söLe bizde yazaLım Yoksun ya.. Senli ihtimaller sıfıra indi ya.. Sevdiğinde yalandı ya.. Savaşta ölen çocuklara ağlarsam na'merd'im.. eski nick : hırçın meLek |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Konu şikayet konusundan çok tartışmaya dönmüş. Devam ediLirse gereken yapıLır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() Konu SinLesS~ tarafından (02-04-2010 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Cyrus adam gibi dur şu Forumda. Birde millete özel mesaj göndermeyi bırak sanki onlar okunmuyor deli etme beni!!
Kendi cevabını kendin veremiyorun bile milletten yardım istiyorsun sadece kız şikayetini söylemiş. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#10 |
|
|
beN Neyi YanLıs yaptım sizin mesajları okugunuzu biliyorum Özlem o yüzden banLndı zaTen bn Sadece gereksiz bi konu oldugu icin karsı cıktım bn adam gibi duruyorum zaten kimseye 1 kötülügüm yok
|
![]() |
| Etiketler |
| cyru$, hakkında |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|