|
|||||||
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
evet arkadaşlar sitemizde bulunan ve cyru$ nickli arkadaşımız bu aralar maddi kriz içinde paraya ihtiyacı var gündüzleri sitede takıldığı ve siteden vazgeçemediği için gece yapabileceği iş arıyordu ve sonunda buldu ben yani [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. sizler için bizzat çalıştığı yere gittim ver resmini çektim Ve Bomba Haberi İlk Sizlerle Paylaşıyorum İşte karşınızda Cyrus Bakma İstersen Yaaa Boşver Valla Bakma İyi Sen Bilirsin.. BUYUR.. ![]() İzin verdiğin için saol Cyru$ |
|
| Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#2 |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() D yha cok qomq saoL ![]() ![]() özeL msJqönderiom msn ekLe.. |
|
|
|
#3 |
|
|
eqledm
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
hahhaah
![]() ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
saol çok güzeldi ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
emre vay be nolmş sana
![]() ![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
vallaha süper olmuş
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
:$ udandm x)
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ehuehueuhhue
![]() | www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bugünleride, canımciğerim, cyru$, görecektik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|