|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Tuğbiş*m doğum günün kutlu olsun
Yeni yaşın sana iyilikler getirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| Ballı Kraker Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
βŁα©κQυέεη (03-01-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
doğum günün kutlu olsun
nice senelereUzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
βŁα©κQυέεη (03-01-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Canım Ballı Kraker'immm
![]() çok teşekkürler kuzum konu içinn çok sevindirik oldumm ![]() teşekkürler böjüq (: ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
#4 |
|
|
Doğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllar (:
İçecekler benden ![]() ![]() ![]() |
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
βŁα©κQυέεη (03-01-2010)
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
Bebeğimmmmmmmmm (:
Doğum Günün Kutlu Olsun Tatlımm (: ![]() Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, sevecen, iyi, güzel vs. vs. yıllara canım (: ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
| ThiS. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
βŁα©κQυέεη (03-01-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() |
|
|
| MyNaK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
βŁα©κQυέεη (03-01-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
herkese teşekkürlerr
![]() içecek asitli cnm yaa züper yakıo boğazı kop kop ![]() ![]() Mehmet abi balonlar süper direk patlattım nhaha ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Cadu'm yha önceden yazcaktim valla ama giremedim girincede unuttum Kusura bakma Bidanem Lokumum DatLum Sekerim Askkkm Eintanem MeLegim ![]() Bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. İyi ki varsın... Bu PastaN LoKumuM ![]() Buda Hediyen ![]() Mucuxxxx Nice MutLu SeneLere BidaneM ![]() ![]() I Lav yu
|
|
|
| NesLi_=) Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
βŁα©κQυέεη (03-02-2010)
|
|
|
#9 |
![]() |
Çok teşekkürler This Abloşummm çok öptmmm muaahhhh !
![]() Çok saol Nesloşummm çok güzell ![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| canişkom, tuğbişim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:14 .
|