|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
HOŞGELDİN Girdiysen Okuyacaksın. Yok öyle aman abi cok uzun okuyamam ugrasamam diyorsan hiç girme cık. Oku-Tanı Möcüük Pek Beceremem aslında ama elimden geldiği kadarıyla tanıtmak istiyorum kendimi (: Adım Burcu. Bundan 15 yıl önce 15 Haziran’da açmışım dünyaya gözümü (: Aslen Rize’liyim. Ama babamın işi dolayısıyla kırıkkale’de oturuyorum (: 9. Sınıf öğrencisiyim (: Üniversiteyi hukuk istesemdeee bi tarafım hep sayısal diyor zaman bıraktım .Pp ….. Hobilerime gelecek olursak bi ara heves edip gitar aldım, kursuna gittim fakat kurs hocasıyla kavga etmemle birlikte sona erdi bu hevesim. Evde kendimce bişeler yapıyorum işte (: Ondan sonra Web Tasarım kursuna gittim (: Pek bişe olmadı ama maksat eglence .D PS yapmayı seviyorum (: Öyle işteee. Fobilerim…Hmmm. Hayvanları asırı sevmeme ragmen hepsine karsı bi korkum vardır. Hemen hepsinden korkarım . Bide hani olur ya sen birine değer verirsin o sana vermez üzülürsün, sonra hiç aklında olmayan biri gelir seni cok mutlu eder işte ben o insanı kaybetmek korkuyorum (: En Büyük Hayalim: Dikkate alınmasa da./ Ben bi uzay bagımlısıyıııım ♥ Bi gün oraya gideceğim ve marsta fotograf cektirip feyzbuk”a profil resmi yapacağım. İşte o zaman benimle dalga gecenlerin surat ifadelerini merak ediyorum ![]() Her Neyse…. Konusmamı Kardeşlerimle bitirmek İstiyorum (: MeteMelekHalilSeherOguz ♥ İyi günde kötü kötü günde hastalıkta saglıkta sizinle bir ömür boyu kardeşliğe “EVET” ![]() Özge’m ♥ Meleğiiiim (: Herşeysiiiin (K) ![]() İşte Bu kadaaaaar (: Okudugunuz için TEŞEKKÜRLER (: ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| burzuk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:09 .
|