|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Galatasaray
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lady Gaga Doğum adı: Stefani Joanne Germanotta Doğum: 20 Nisan 1986, Yonkers, New York Tarz(lar): Pop, dans, elektronik, R&B Meslek(ler): Şarkıcı, Söz yazarı, Go-go dansçısı Çalgı(lar): Vocals, piano, synthesizer Ses türü: Mezzo-soprano Etkin yıllar: 2006 - Günümüz Etiket(ler): Def Jam (2007), Streamline, Kon Live, Interscope, Cherrytree Etkilendikleri: David Bowie, Madonna ve Queen Stefani Joanne Germanotta (d. 20 Mart 1986) bilinen adıyla Lady GaGa, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarıdır. Yonkers, New York'ta, babası İtalyan, annesi Yunandır. Kendisine David Bowie, Madonna ve Queen'i örnek almaktadır. 2008 yılında The Fame adını taşıyan ilk stüdyo albümünün piyasaya sunmuştur. Albümden çıkan hit singlelar "Just Dance" ve "Poker Face"tir. "Just Dance" parçasıyla, 2009 Grammy Ödülleri'nde "En İyi Dans Kaydı" dalında ödüle aday gösterilmiştir. "Poker face" adlı şarkısıyla kendine bir çok hayran edinmiştir. Lady GaGa ilk olarak New York'un meşhur dans kulüplerinde keşfedildi. Onu meşhur eden şarkısının adı Beautiful Dirty Rich idi. Söylediği şarkılar kadar teatral sahne şovu, shock art diye tabir edilen sahne performansları, kendi tasarladığı kostümleri de çok dikkat çekti. Rock ve Pop müzik kadar tiyatroyu da çok sevdiği için sahne şovunun hiçbir zaman müziğinin gerisinde kalmasını istemiyordu. Müzikle tiyatroyu nasıl bir araya getirebileceğini David Bowie ve Queen konserlerini izleyerek öğrendi. Queen klasiği Radio Gaga'dan esinlenerek sahne ismi olarak Lady GaGa'yı seçti. ![]() ![]() Manga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-22-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
manga - We Could Be The Same
You could be the in my dreams You could be much more than you seem Anything I’ve wanted in life Do you understand what I mean? I can see that this could be hate I can love you more than they hate Doesn't matter who they will blame We can beat them at their own game I can see it in your eyes I doesn’t come as’a suprise I’ve seen you dancing like a star No matter how different we are For all this time I’ve been loving you Don’t even know your name For just one night We could be the same No matter what they say And feel I’m turning the page And I feel the world is a stage I don’t think the drama will stop I don’t think they’ll give up the rage But I know the world could be great I can love you more then they hate Doesn’t matter who they will blame We can beat them at their own game ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-22-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
renkli sayfa olmuş..teşekkürler..Mangada katılıyorum tatlım sana...
![]() |
|
|
|
| NeFe(S)'m Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-22-2010)
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
her şey süper çok güzel olmuş galatasaray dışında XD ben fenerliyimde D
Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Teşşekürler (: Uzun Zamandır yoktum oynadığım bir oyun vardı birde tatil (: ama insan alıştığı ortamdan kopamıyor geri döndüm (: okullar açılıcak ve fazla aktif olamıyıcam eskiden 5 saat bırakmazdım
ama artık en fazla 2 saat forumda rütbeler değişmişiz nick lerde değişince çoğu kişiyi tanıyamadım ama alışırız neyse fazla uzatmaya gerek yok BU ARADA BURAYA BİR ŞEY KOYMAK İSTERDİM AMA RENKLİ YAZI YAZABİLİYORUM NE İFADA BUTONU AÇILIYOR BİR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM BB (: ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benim, burasıda, sayfam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|