|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Sayfama önceLikLe ho$geLdinizzzzzzzzzz. iSmim. : zühRe ( Lakaßım zehir . okuLda zehir derLer ) Soyadım : yok ![]() izmir aLiaga'da ikamet ediyoRm. Lise3 öğrencisiyim. SözeL ßöLümüm. düz Lise'de okuyorum . hIhh anadoLu lsesnde oLanLara. ![]() biLrdo oynamayı cokk severim. weß tasarm ve bsketßoL kursuna gidiyorum. zamanımı öLe degrLndiriyorum. futßoL oynamasını cokk severim , erkekLrle kapı$aßlirmde. ![]() Sevdigim müzik trü. : asLnda pek secici değiLmdir. genLde amatr sarkıcıLrı dnliorum. sevdigim fLim vea dizi : tv izLeme , pc varKen. ![]() sıcakknLı insanımdır , konu$mayı severim. insanLrı insan oLdukLrı icin severim. arkdasLr ßna zühre ' Senin düsmanın oLmak istemezdik ' dioLar. artık Siz anLayın gerisini. ![]() cokk pis fanatikLiyimdir. GALATASARAYYYY ..! öLee i$teeeeeeeeee . ![]() Sormak istedkLriniz vea öğrenmk istedikLriniz oLursa cvpLarım , no proßLem. ![]() hee a$k durumunu mrk ederSeniz. 2 hfta önce ayrıLdık. hadi $mdiLk ytr ßunLar . ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi Görebiliyorsun ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]asını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Sohbetimi? Alışkanlığımı? Aşk ? Sözcüklerimden başka bir silahım mı var benim. !? кöяdєп dєgil пαпкöяdєп, уüzѕüzdєп dєgil 2 уüzlüdєп, тiρi вσzυктαп dєgil; ѕüтü вσzυктαп кσяк!
Konu |¤ züђяє ¤| tarafından (03-03-2011 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
vauv
ZEhir'im snin düşmanın oLmak istiorem ![]() ![]() ![]() Süper devaam istioz dahada danıtmanı ıhh yitmedi![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hatun'um oLmas nayır , dü$mnım oLamazsn sırda$ım benim.
![]() yetmez taße dvm edicem. ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi Görebiliyorsun ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]asını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Sohbetimi? Alışkanlığımı? Aşk ? Sözcüklerimden başka bir silahım mı var benim. !? кöяdєп dєgil пαпкöяdєп, уüzѕüzdєп dєgil 2 уüzlüdєп, тiρi вσzυктαп dєgil; ѕüтü вσzυктαп кσяк!
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Sırda$ he
sırdaş dediğin ısrarLa sırrını veren mi oLur he pepikim he ![]() Bi ara bende kendi kişiseL sayfamı oLuşturim ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ortak az naz yaßaım dEdim ßen ßöööööö.
![]() tmm hatun'm yp tßi. ßni yazmaı undma huhh. ![]() ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi Görebiliyorsun ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]asını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Sohbetimi? Alışkanlığımı? Aşk ? Sözcüklerimden başka bir silahım mı var benim. !? кöяdєп dєgil пαпкöяdєп, уüzѕüzdєп dєgil 2 уüzlüdєп, тiρi вσzυктαп dєgil; ѕüтü вσzυктαп кσяк!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yazmam mıı
bide süfrüzüm oLcak ortak Süper bişe hazırLıcam ikimiz için![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
aßoww oRtak hycandn dü$üp bayıLcm smdi.
![]() cokk mrk ettim , huyum kuruSUn cok mrkLıyımdır. ![]() Ortak ozaman ßnmde ikimiz icin süprizim oLcak huhh. ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi Görebiliyorsun ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]asını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Sohbetimi? Alışkanlığımı? Aşk ? Sözcüklerimden başka bir silahım mı var benim. !? кöяdєп dєgil пαпкöяdєп, уüzѕüzdєп dєgil 2 уüzlüdєп, тiρi вσzυктαп dєgil; ѕüтü вσzυктαп кσяк!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Tamam ortaam
ßurda pyLaşırım ben Meraktan çatLa patLa huhh![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Tmm ortakk anL$tıkk. mrktan öLmessm iidiR faLLa.
![]() cikitaaaaaa gofretttttttt ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi Görebiliyorsun ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]asını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Sohbetimi? Alışkanlığımı? Aşk ? Sözcüklerimden başka bir silahım mı var benim. !? кöяdєп dєgil пαпкöяdєп, уüzѕüzdєп dєgil 2 уüzlüdєп, тiρi вσzυктαп dєgil; ѕüтü вσzυктαп кσяк!
|
|
|
|
| |¤ züђяє ¤| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
βŁα©κQυέεη (03-31-2010)
|
|
|
#10 |
![]() |
Tanrım! İzmirli popülasyonu artıyor onunlada kalmayıp bilardo oynamayı seven insanlar geliyor!
Güzel tanıtmışsın kendini, yani aklımda bi "zühre" kimliği oluştu :P banada "duhan sakın bana düşman olma" diyolar.. Ama ben insaflı düşmanlardanım Fanatik mi.. Bu olmadı :P |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| #bu, $éhirdé, ait, bana, biri, éksiq# |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|