|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Canim skldi Koyum dedim
![]() Elistirye aciyim (: Alinmam Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe Konu Serçe tarafından (04-10-2010 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Çok tatlısın. Allah sevdiklerine bağışlasın (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
| *KöPüK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (04-04-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
Sagolun
![]() Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Söylemeye ne gerek var ki =D
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (04-05-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
Çok güzelsn (:
Bak burdayım öLmedim haLa, Tutunuyorum uçurum kenarına Senin için, Unutmak için, Annem için .. ![]() Bir "Melek" Diliyorum .. ![]() Uzatma git, beni unut dedi hatıRam.. MeLike (:![]() |
|
|
| queen35 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (04-05-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
neden Soylemeye gerek yokmus yimis : D
queen35 Çok güzelsn (:
Sagol canim Sende guzelsin ![]() Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe Konu Serçe tarafından (04-05-2010 Saat 04:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Cok hos abLa A.s.b
yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
| GeNeRaL Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (04-05-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| ben |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:41 .
|