|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
sitede paylaşım yapan biçok arkadaşımız var ama teşekkür edilmediğini görüyorum .. eğer açılan konular beğeniloyasa teşekkür edilmesi taraftarıyım .. çünki paylaşımlar beenildikçe paylaşım isteği artar ?
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an"
|
|
|
| __MaSaL__ Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
мLq (12-20-2009),
AsLaNBeY (12-24-2009),
pQLémìCk (12-20-2009),
Secret Man (12-20-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
Kötü birşey demiyor. Eksiklikten bahsediyor ne var bunda ?
Bunlar öneridir. Şikayettir. Bunları dikkate almak veya almamak herkezin elinde bir tek senin deil ![]() Ayrıca gereksizyere hemen konu kilitleyip geridönüşüm kutusuna gönderemezsin sen. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sana göre olmayabilir konuyu açan arkadaşa göre de olabilir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ßölümünde oldugunu unutma [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne |
|
|
| pQLémìCk Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
мLq (12-20-2009),
Secret Man (12-20-2009)
|
|
|
#4 |
![]() |
ßeğeniliyosa diyo ,) Sen anlamıyosun heralde
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
#5 |
![]() |
sitede paylaşım yapan biçok arkadaşımız var ama teşekkür edilmediğini görüyorum .. eğer açılan konular beğeniloyasa teşekkür edilmesi taraftarıyım .. çünki paylaşımlar beenildikçe paylaşım isteği artar ?
Yapacak birsey yok boyle idare edicez ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| eksiklik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|