|
|||||||
| Sen Yenisin Galiba ? Aramıza yeni geldin, hadi kendine bir güzellik yap ve ilk konunu aç hatta coştur alem forumcu görsün... ;) |
| Tags: doga hukuk felsefe |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Herkese merhaba ben buraya gelmedim düştüm adeta İlgi alanlarım doğa hukuk siyaset dünya görüşüm yaşayan insanlarında başkalarına faydalı olmak için elinden gelenin azemisinin yapması gerektiğine inanırım Nasılki yaşayan her canlı diğerlerine hayat vermek için yaratılmışsa insan düşünen canlı olarak bunun en üstünü olmalıdır bence safi eğlence olsun istemem birlikte neşeyide sevincide hüznüde kısaca hayata dair her şeyi paylaşabilmeliyim Herkese kucak kucak sevgiler.
![]() Daha tarama yapmadım sitede bakalım anlaşırız inşallahBazi amaçlar o kadar degerlidir ki, o yolda maglup olmak bile zafer sayilir | www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yeni üyeden yeni üyeye hosgeldin
)| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Merhaba canım hoş bulduk sende hoş geldın
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ben, galiba, geldim, yanlış |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|