|
|||||||
| İtiraf ET Her türlü itiraflarınızı burada yapabilirsiniz ;P |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Ben Değil Siz İtiraf Edin
Merhaba; Herkesin itiraf edeceği bir şey vardır..İtiraf edin bakalım...Bu konuda toplansın itiraflar.. Seçenekler koydum.Bunlardan birini seçin ve sonucu bize verin. İtiraf etmek istemiyorum.. İtiraf ederim..Ama size değil çok yakın arkadaşlarıma. Hepinize ederim.. Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Anneme arkadaşıma gidip ders çalışacağım deyip arkadaşımla lak lak yapıyoruz
![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Anneme arkadaşıma gidip ders çalışacağım deyip arkadaşımla lak lak yapıyoruz
![]() ![]() Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bir yanım kendini öldür diyor sürekli..ve bu aralar onu susturmakta çok zorlanıyorum..
Toprağı çatlatamaz tohum Aşmışım sınırını mutsuzluğun Ayrımsayamıyorum bile öyle mutsuzum Acısını artık duyamıyorum Ki kendim öyle bir acı olmuşum Nasıl görmezse göz kendini Kendimi arıyor bulamıyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ben, değil, edin, siz, İtiraf |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|