|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
| Tags: bayanlar, bilgilendirme, kiraathane, matinesi, okuyunuz |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Merhaba değerli üyelerimiz.
Kadınlar ve erkekler kendi aralarında kaynaşsınlar diye bi'şeyler ayarladık.Kadınlar matinesi ve kıraathane şeklinde. Kıraathane & Kadınlar Matinesi özellikleri
Mesaj sayısı 100'ü geçen bütün üyeler katılabilir. Mesaj sayısı 100 ü geçenler buraya yazarsa kendilerini guruba üye yapalım. ######################################### Bayanlar Matinesi Üyeleri
Kıraathane Üyeleri
Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime Konu asdasdasdf tarafından (12-04-2009 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
sLipknoT ![]() ![]() |
bnde varm =)
![]() ![]() ÖyküForumFamiLy WinD ![]() Esqi NiCk. = Metin Oktay. Yeni NiCk. = pSLiCk. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bende istiyorm =)
![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Benide Eklermisiniz
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Halledildi hayırlı olsun
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ben Warım
![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
şey bende geçtim 100 msjı girebiliomuyum? (:
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Evet Artık Girebiliyorsun hayırlı olsun.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
sorun war "Bayanlar Matinesi" forumuna giremiorm
ilgilenebilrmisiniz? ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
Konu ThiS. tarafından (10-30-2009 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bayanlar, bilgilendirme, kıraathane, matinesi, okuyunuz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|