|
|||||||
| Tags: baba, diyalog, msn |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
arman nasilsin?
_yok hemitzer, ben baban. _baba sen misin, kandirmiyorsun arman degil mi? _evet hemitzer benim, baban. _yok yok inanamam. arman sensin degil mi? _hayir kizim, benim babam. _seni sorgulamam lazim baba. adiyaman da gorev yaptigin koyun adi neydi? _ cicek koyu, arkadasin yeto nun da selami var. _ahh baba, keske oncelerden de boyle konusabilseydik. _teknoloji bizim gibi yaslilara uzak kizim. - baba n'aber? - iyiyim evladim, sen nasilsin? simdi bu bedava mi? - nassi yani? - konusuyoruz ya cocugum böyle ekstra bir para yazmiyor mu? kesin yaziyordur. - olur mu baba internet iste - yok yok ay sonunda faturada görürsün. - fesupanallaaaah. - hadi yeter cok yazdi - babaaaaaa - ben simdi ayni anda maillerime de bakabiliyo muyum? (babanin block liste alindigi an) - mrb oğlum nasilsin? - saol baba iidir t'akiliom. sen? - sağol iyiyim ben de. kendine iyi bak. - sen de baba. - olaylara karişma. hönk!!! :s baba yeni msn sürümünü keşfetmektedir; titreşim yollar piccola: baba sen misin? baba zıplayan smily yollar piccola: baba napıyosun, canın mı sıkıldı? baba ufo yollar piccola msn'i kapatır babasını arar baba: sen de bişeyler yollasana ne kapatıyosun msn'i! piccola:hmmm peki.. -babşi naber? -iyidir baba senden? -ben de iyiyim de kizim bu resimde gozlerinin altı mosmor portakal suyu icmiyormusun? bak oranın havası bizimkine benzemez carpar adami valla! -iciyorum babaa 1 gun sonra msn de baska bir fotografım var -babşi bak sanki resimde tenin sarı gibi biraz biraz solgun gibisin iyimisin? -babaaa iyiyiim o bir yıl oncekinin resmi zaten! -aa olur mu bir yıl once seni burdan tosun gibi gondermistim simdi bak iskeletor gibisin -baba odev var cıkmam lazım bbyyyyeeeee - baba yaa boyle mail falan kasiyo. msn yapsak - o ne ola ki - yuh ... neyse ... sudur budur ... indir sen onu - aha aha... aha... bu bu benim isyerinde yasakladigim sey... bana da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmus tabii - allam sosyal demokrat babayla hayat ne zordur. - baba para gönderir misin? - ne kadar? - kredi karti borcunu ödicek kadar. - ne kadar borcun? - 400. - kendine iyi bak. - baba x aşagidaki ileti tüm kullanicilara iletilemedi: - baba -volkan baban +meraba baba, nasılsın? (bu arada cevaplar arsındaki ileti yazma süresi 5 dk falan) -iyiyim evladımne yapıyorsu? +arkadaşla oturuyom, baba yaşam sana şeyi soruyo ilacını yeni yasaya göre fark ödeyerek mi alacak yoksa eskisine göre mi? -evet +çok açıklayıcı oldu sağol baba! (baba bu arada beni dama oynamaya davet eder nasıl başarabilmiş anlayabilmiş değilim) -önemli değil.bu arada salı gününe biletaldım on 4 5 +sabah mı akşam mı? -temizlikçi kadın geldi mi? selen: selam baba: kızım o nasıl resim öyle? selen: japon çizgi film karakteri baba, nesi var? baba: hiç bir şeyi kalmamış selen: bikini giyiyo çünkü, kumsalda. tesettürle oturmayacak herhalde baba: nerden buluyosun o resimleri? selen: baba biliyorum hep erkek olmamı istedin ama hayır, seninle bu geyiğe girmiycem. baba: kendim bulurum! selen: ama sonra bana gelip ben bi resim indirdim pc ye şimdi bulamıyorum deme. baba: aman be kızım şaka yaptım ben zaten, ne yapacağım japon bikinisini selen: a hhaa baba hakkaten iyi durmaz sende a h a baba: terbiyesizliğine bir çözüm bulmalıyım. kapatıyorum. görüşürüz. selen: bende böyle resim çok, her resim başına 10ytl desek? ama illa bikini diyosan bilemiycem ah ah baba: iyi geceler! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| babayla, diyalogları, msn |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|