|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Selamlar..
Artık sabahın sesiyle irkiliyorum, Yalnızlığıma uyanıyorum her seferinde... Gözüne son baktığımı hatırlıyorum, Ölümün o soğuk sessizliğiyle.. Yorgun Meddah'' ''Manevra
Konu ''Manevra tarafından (4 Hafta önce Saat 06:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| ''Manevra Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DeLi-Bisey (07-13-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Selamlar..
Aslında kendimi tanıtmayı çok sevmem ama birkaç kişinin isteği üzerine konuyu açmaya karar verdim.. Gerçi zamanla tanınmak daha güzel birşey benim için fakat istenilen olsun dedim ve yazmaya başladım.. tabisi açcaktın ![]() Adım Kemal.. 21 yaşındayım.. Üniversite öğrencisiydim fakat kişisel sebeplerden ötürü bıraktım.. Bu sene tekrar girdim sınava amacım başka bir şehirde ve istediğim bölümde okumak.. hayırLısı (= Aslen Mersin'liyim.. Fakat çoğu şehirde yaşamışlığım olmuştur.. Benim için hayat görmekten ibaret; görüp düşünmekten; düşünüp hareket etmekten.. Hareketlerimin çoğu yazmaktan geçer, yazıp söylemekten.. Kendimi bu şekilde ifade etmeyi daha çok seviyorum çünkü.. woww sende ne cevherLer varmışta haberimiz yokmuş ![]() Raple uğraşıyorum yaklaşık 6 senedir.. Kendi parçalarımı çıkarıyorum, kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.. Kişiye göre değişen birisi değilde kişiye göre değişik algılanan birisiyim sizler gibi.. Kendime gerçek bir okur yazar diyebilirim.. Okumayı ve biraz evvel bahsettiğim gibi yazmayı çok seviyorum.. Aynı zamanda en büyük fobilerimden birisi de basketboldur.. 7 senelik lisanslı bir profosyonel oyuncuyum fakat sigara dumanı damarlarıma girmeye başladı başlayalı basket hayatım söndü =) sadece zevk için oynuyorum şimdi.. Aşırı sinirli birisiyimdir.. Çok ani parlar ve aynı şekilde olay üzerinden fazla zaman geçmeden sakinleşirim.. Pişman olduğum çoğu şeyi sinirliyken yaptım diyebilirim.. İnatçı değilimdir, meraklı değilimdir.. Uyuz olduğum ve gıcık olduğum çoğu kişinin dilindedir fakat aynı zamanda çok iyi niyetli olduğumda söylenir ![]() inatçı değiLmisin yaLann merakLı oLmayabiLirsin katıLıyorum ![]() uyuz oLduğun ve gıcık oLduğun biz miyiz aşkoLsun ![]() çok iyi niyetLisin hemi o ii niyetinden azcıkta bize faydaLattırsana Son olarak neden kendime Yorgun Meddah dediğimi açıklayayım.. Arkadaşlarım bana meddah derlerdi komik bir kişiliğe sahip olduğum için tek başıma çoğu kişiyi güldürdüğümü söylerlerdi.. Fakat son yıllarda yaşadığım yorucu bir çok olay oldu.. Bende meddahlığımın başına yorgun getirdim.. Şimdiki ben oldu yani Yorgun Meddah.. =) Şimdilik benden bu kadar.. Kısacası ben buyum.. =) bişey demeyi unutmuşun onuda ben ekLeyeyim barim cesaretsiz ![]() Selametle.... Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
herkes sana cesaretsiz diyor yavas yavashe merakli degilimdir diyor meraklisin bence gibime geldi. ![]() Kendini tanittigin icin tesekkurler kemal. Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
deett uyuz ![]() sensin cesaretsiz yavaş yavaş işte fotolarımıda koycam yakında merak etme yorum için teşekkürler şeker topaaa'm =) he merakli degilimdir diyor meraklisin bence gibime geldi. ![]() Kendini tanittigin icin tesekkurler kemal. ya resim koymayı istememek cesaretsizlik mi Allah Allah ya yorum için sağol cavide ![]() Artık sabahın sesiyle irkiliyorum, Yalnızlığıma uyanıyorum her seferinde... Gözüne son baktığımı hatırlıyorum, Ölümün o soğuk sessizliğiyle.. Yorgun Meddah'' ''Manevra
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
deett uyuz
uyuz oLduğun nasıLsa biziz de istediğini![]() sensin cesaretsiz yavaş yavaş işte fotolarımıda koycam yakında merak etme yorum için teşekkürler şeker topaaa'm =) ![]() cesaretsiz benmi oLabiLir ama senden değiL ![]() yoo ne merakı hiçç merak etmiyom ![]() sağoL manavım ![]() Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kendini tanıttığın için teşekkürler senide tanımış olduk
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben teşekkür ederim okuduğun için =)
Artık sabahın sesiyle irkiliyorum, Yalnızlığıma uyanıyorum her seferinde... Gözüne son baktığımı hatırlıyorum, Ölümün o soğuk sessizliğiyle.. Yorgun Meddah'' ''Manevra
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Teşekkürler Kemal (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Teşekkrler guzel tanıtım olmus(:
![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ben teşekkür ederim okuduğunuz için.. =)
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adım, asıl, meddah, yorgun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|