|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Üstteki Üye KendisiyLe iLgiLi 3 Şık Lık ßir soru verecek ve aLttaki üye bir tane şık seçecek.aLttaki üyede bir soru verecek onun aLtındaki cevapLıcak oyunumuzu ßaşLataLım.
![]() okuLa Neden Gidersiniz? A. Mecburiyetten B. ßirseyLer Öğrenmek icin C. ArkadasLarLa eğLenmek icin
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
C
![]() Öykü Forum'a neden giriyorsun? A. Can sıkıntısı B. ArkadaşLarım oLduğu için C. GörevLi oLduğum için |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
B. ArkadaşLarım oLduğu için
![]() Hangisi daha önemlidir? A. Göz B. Kulak C. Ağız ![]() |
|
|
|
#4 |
![]() |
A.Göz
Yangından kurtarılmayacak şey? A) Annem B)Telefon C)Yangından ilk kurtarılacak dosyalar yazan dolap Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
B
![]() Hangi ulaşım aracı? A. Kara B. Su C. Hava |
|
|
|
#6 |
![]() |
C
Aşağıdakilerden hangisi Forumda yer alır? A) Bayanlar Matinesi B) BA-Yan-ların Matinesi C)Biz baydık sende bayma Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ßiLemiorum Çok Zor Soru xd A
NasıLsın .? A_) İyi B_) Kötü C_) Kime ne ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
A
![]() Hangisi A: kanka B: sevgili C: hiç biri sade ben ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
A.
HavaLar NasıL.? A_) İyi B_) Kötü C_) Sana ne La .d
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
B)Kötü [BunaLtıcı]
En değerLin? A)TeLefon B)BiLgisayaR C)Kendin ![]() |
|
|