|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Evet arkada$lar bu konuda aklınızdan geçen her$eyi yazabilirsiniz
![]() Ben ba$Lıyorum (: Hüzünle doldu bu gece içim .. ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Damda neden kediler gezer
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ERzurum çok soğuk amaniiin
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Dışarıda çok güzel kar yağıyo... Bu karı qüzel bi kızı yanına alıp,sıcak bir kahve içerek izlemek varken;ben, TV 'de M.Ali Birand'ı izlemekle yetiniyorum...
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() |
Sobanın karşısında iyi dur iyi
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
son 13 dk
geniş aile için bırrrrrrr son rahatlamaları gerçekleştiriyim wccc ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
anam bende kar istiomm
![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Finaller bu hafta açıklanacakmış.. Yusuf yusuf yusuf..
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() |
bugün çok güseL bir gün
![]() ve çok komik![]() ![]() Yoksun ya.. Senli ihtimaller sıfıra indi ya.. Sevdiğinde yalandı ya.. Savaşta ölen çocuklara ağlarsam na'merd'im.. eski nick : hırçın meLek |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ba$ım çok pis arıo00
![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aklınızdan, geçenler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|