|
|||||||
| Tags: aklinizdan, cikaramazsinizneden_ |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Görmüyosun ama haLa bi an oLsun akLından çıkartamıyosun
konuşamıyosun ama neden sesi haLa kuLakLarında oLur insanın? dokunamıyosun ama asLında her an onu hissetmeyi becerebiLiyosun...Neden Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ah bi anlayabilsem...
ELden düşme sevdaLar değiL benim istediğim.. Ya yüreğinin sahibi olmalıyDım yada hiçbirşeyin..!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Sevdiğiniz İçin oLmasın sakın
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
alışkanlık sanırım
![]() ELden düşme sevdaLar değiL benim istediğim.. Ya yüreğinin sahibi olmalıyDım yada hiçbirşeyin..!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hayatta bir kişiye aşık olunur bence sadece o unutulmaz benim için öyle hayatımdan çıkalı seneler oldu ama asla unutulan olmadı....
![]() nedenini bilsem bu ısdıraba son verirdim. Arıyorum beni herkesden farklı seven ![]() Kaç senedir bu gönül yaralı ![]() Kaderi insana bir sürü aşk veriyor ![]() Sadece bende ki arızalı ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
sediğiniz için
:=)Kimsesiz ve sensizim İçimde dinmeyen bir yağmur var Ve yağıp duruyor dinmeksizin Kim bilir... Belkide son damlasın Sıranı bekliyorsun Düşmek için Hadi gel.. Kapattım şemsiyemi Açtım kollarımı Düş bana... Islat beni Seni bekliyorum....... eski nick:crazy_girL BeŞİkTaLı Bü$$
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ask , sevgi icin .
Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Aşk - alışkanlık
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]() |
ask sevgi bence
![]() Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Aşktır hemde ilk aşk. Ben ayrıldım 4 ay geçti o sürede bile unutamadım hergün aklımda çıldırdatacaktı beni
Ŧєlєк ๒єภเ รєภ ๓คђŦєttเภ. รєש๔เğเ๓เ คlıק ﻮเttเภ. ç๏к ๓ย ﻮöг๔üภ คşкı ๒คภค ؟ ђคאคtı๓ı zєђเг єttเภ !! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aklınızdan, Çıkaramazsınızneden |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:49 .
|