|
|||||||
| Bir Bilene Sor Aklınaza Gelen Her soruyu Çekinmeden Sorun Yorumcular Arasında Bilen Birileri Mutlaka Vardır... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Ben azeri olduğum için sizin sanatçılardan bir çoğunu tanımıyorum..ama bu foruma kayıt olduğumdan beri her kes Ajdardan laf ediyor..Ajdar Kim ki ?anladığım kadarıyla saçma biri olmalı ?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bunlar ajdar'un biraz video'su ![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben de tanımıyodum,anlamış oldum saol
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Böyle bir insan yaptığı gaflar ben türkiyenin 1 numaralı santçısıyım filan büyük salaklıkları vardır işte.. O Yüzden bizde yağdırıyoruz bu adama. birde İsmail Yk var ekürü bnun ikiside aynı şey
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Evet seide çok saçma biri..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
salak biri işte
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
vay be
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
O bir Fenomen!
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ahh bence hiç tanımasan iyi olur
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
millet bunu Hasan Şaş'a benzetiyor . facede zamanında görmüştüm bi iki tane genç abi buna gidiyo Aaa Hasan Şaş diyo , ajdar ne dese beğenirsinzi "Bak , Hasan Şaş futbolun starı ben Pop'un starıyım "
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ajdar, kim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|