|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Durdum durdum öle bi baktım ve ne görım herkesın bı sayfası var dedım ki benım nie olmasın ve snuc olarak ahanda burda bu knuyu baslatmaktayım ![]() 21 yasıma yeni girmiş bulunuorum , Adım Arda istanbulda yasıoz bakalım pek haz etmıorum gercı yasancak yer degıl.. Aslen ordu- ünyelıyım Karadeniz'in en guzel ilcesı Ünyedir bu arada... ![]() Forum olaylarına 1 sene oldu bulasalı eskı sevgılımın bulundugu ortamla bulastım... sımdılerde kafa dagıtmaya gelıp duruoz bakalım ( nekdar dagılıo orası mechul ) Bu aralar bostayım okumuorum ve çalıstıgım bı ıste yok.. Gecen sene bı yer kazandıydım ama gdemedım bakalım sınava grdık bu sene bı yer tuttrursak gdıcez ıns... Trcıhlerı bklıorum bakalım... İstanbuldan kurtulma cabam okuma ıstedıgımden daha fazla laf aramzda... ![]() Az bıraz kişiligme degınıyım dicem ama henuz kendımı tanıyamadım... Çok dengeız bı ruh halıne burundum... Bi bakarsınız dunyanın en cddı ınsanıyım bı bakarsınız dunyanın en geyık adamıyımdır.. Dısımda ne kdr gulsem de her an ıcımde fırtınalar kopar hayatı cok derın yasarım derın dusunurum ... En kotu özellıgım duygusalımdr asırı sekılde bunu bastrmak ıcın delılıge vururum genelde ![]() Çok cabuk sınırlenır cok cabuk sonerım ama agızdan cıkan szlere cok onem verırım ne kdar yuzum gulse de ıcım cddı yaralar acılır o ınsana eskı smımıyetım klmaz ... bazen yalan bzen gercek bı adamım... ne bılım yaa öle bırıyım ıste ![]() sanırım yeterlı bu kadar eger baska merak ettıklerınız olursa seve seve sey ederım ![]() ![]() ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
| ŞeYTaNımSı__ Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DeLi-Bisey (07-12-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
senide tandık hadi bakalım
![]() ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Yok şey etme,bu kadar şey yeter
![]() tşkler... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hadi bakalımmm ![]() tesekkur ederım okudugn icinn ![]()
NeFe(S)'m Yok şey etme,bu kadar şey yeter
tamam etmıorum ozaman benden gunah gttı![]() tşkler... ![]() ben tesekkr ederımm emı ![]() ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Şu konuyu şey etmesen adını öğrenemicem yani
![]() Seni tanımak güzeldi Arda =) bir sürü şeyimiz de benziyo ayrıca üzüliyim mi seviniyim mi bilmiyorum ![]() merak ettiğim bi şey olursa rahatsız ederim ![]() "Aşk"tın sen .. Gidişinden tanıdım.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
seni tanımak güzel şey ettiğin için teşekkürler..
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ismin çok güzeLmiş (:
teşekkürler senide tanıdık (: Dün ;"Seviyorum." Dedin.. Bugün; "Bitirelim." Söylermisin dün mü bugün mü şerefsizdin ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Gecen sene bı yer kazandıydım
SaLLama ßeceremedim Demiyoda .pEh İşte tanıdık SayIlır ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Şu konuyu şey etmesen adını öğrenemicem yani
![]() Seni tanımak güzeldi Arda =) bir sürü şeyimiz de benziyo ayrıca üzüliyim mi seviniyim mi bilmiyorum ![]() merak ettiğim bi şey olursa rahatsız ederim ![]() olsun kendı ısını kendın becermeyı ogrenmelısın ![]() senı de tanırız ıns ![]() ben shsen uzuldum snı bılemıcm ![]() edıon ztn ![]()
DeLi-Bisey Gecen sene bı yer kazandıydım
SaLLama ßeceremedim Demiyoda .pEh İşte tanıdık SayIlır ![]() alla cok blıosun sen uyus sey ![]() begenemedıysen sorabılın ![]()
HünqüreLLa ismin çok güzeLmiş (:
tesekkr ederımteşekkürler senide tanıdık (: ![]() rica ederım ![]()
miss_lady seni tanımak güzel şey ettiğin için teşekkürler..
ne zamn ıstersen sey edebılırım![]() ![]()
![]() ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Teşekkürler... ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahanda, şeytanımsı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|