|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum ßütün ßaßaLarın ßaßaLar Gününü KutLarım ![]() ßuda GoogLe'ın ßaßalar Günü Hediyesi ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
| DeLi-Bisey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
AtomCmyLMz (06-20-2010)
|
|
|
#2 |
|
|
Ben de babamın gününü ilk olarak burdan kutlarım
![]() [Biz orda sohbet ederken konuyu açmış uyanığa bak ] |
|
|
#3 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Eheh
ßen Demiştim Ama ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Eh babaların babalar günü kutlu olsun ne diim
![]() |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Tüm babaların babalar günü kutlu olsun
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tüm babaların gününün babalar günü kutlu olsun
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Konu kilit.
|
|
|
![]() |