|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Herkes istediği şekilde üyeleri yorumlasın
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an"
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
$eytan..! : Hic gormedim daha
Łσφїĉᣣу : Bunuda hic gormedim daha PoLoNia : Tanimam Ezel Asya gulpembe Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ezel = tanışma fırsatım olmadı fakat iyi biri olabilir .)
Asya = Konulara hakimiyeti olan başarılı bi admin .) gulpembe = sizin içinde asya'ya yaptıgım yorum geçerli iskoçyalı Kitty pQLémìCk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne |
|
|
|
| pQLémìCk Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-07-2010),
` Kitty ~ (12-03-2009)
|
|
|
#4 |
![]() |
öncelikle saol yorumun için
iskoçyalı : fazla yeni olmasada yeni olmasına rağmen komik ve sevdiğim biri Kitty : çok güzel çok başaralı bir admin pQLémìCk : daha yenisin 1 - 2 gün sonra daha çok bilgi edinmiş olurum . DeaDLove Crazy_girL нırçıи мєlєк ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-07-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
DeaDLove=ii birisi
![]() crazy_girL=kankam ![]() нırçıи мєlєк=benm çok ii biridir![]() ![]() FearLess :asYa :DeLi bisey :Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
| TıLsım ~ Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-07-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
FearLess: iyi biridir
asYa: Seker kiza benziyor DeLi bisey: Tatli bir kiz Guzeldir Crazy girl Mrtyler ByCasonava Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
| Serçe Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-07-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
Crazy girl:kankam
Mrtyler:tanımıorm?? ByCasonava:tanımıorm?? poLemcik this_rock Deadlove Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
| TıLsım ~ Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-07-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
poLemcik:iyi biridirthis_rock:tanimiormDeadlove:iyi biridir...qe.deli-biseydelete10
yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
alt alta yazsın iyi olurdu
![]() .qe. : komik neşeli iyi bir admin deli-bisey : çok iyi bir kız aynı şekilde oda başarılı delete10 : tanımıyorum SuqRa YiMiTh Łσφїĉᣣу ( nick değiştirdiği için tanımıyorsanız eski nicki LiséLee ) ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! Konu İnci tarafından (12-03-2009 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-07-2010)
|
|
|
#10 |
![]() |
SuqRa : Çok ŞuqaR biri (:
YiMiTh : Adminimiz Saygımız Sonsuz (: Łσφїĉᣣу : Buda Ben gaLiba (: DeLi - Bisey DeLeTe10 Cyru$ ![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
|
| LoqicaLLy Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-07-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| yorum, Üye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |