|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Forumumuz büyüdükten sonra bunu yapıcaktık aslında aklımızdaydı. Şimdi moderatörler neye göre Yönetici olacaktı bunu belirlemek için bir değişiklik yaptık. 1.Seviye Moderatör, 2. Seviye Moderatör ve 3.Seviye Moderatör var artık hepsinin yetkileri ve renkleri aynıdır aralarında bir fark yok. Tek fark 3.Seviye Mod olan bir arkadaşımız S.Mod olmaya daha yakın olacaktır. Bunu kim belirleyecek derseniz orası tam bir muamma
Pm aracılığı ile olmak istiyorum filan değil konu sayınıza göre otomatik olarak gelecektir bu size. Kaç konu sayısı diye bana gelmeyin. Eğer sizde öyle bir şey olursa görürsünüz. Ama üye arakadaşlarım biz mod olabilir miyiz derseniz işte o olmuyor kusura bakmayın şu an için alımları durdurdum.Şimdi saygılarımla.. Heee burada aklıma gelmişken Emekli diye bir grup'ta açıyorum. Burada bize önceden hizmet vermiş ve sonra görevinden istifa etmiş olan arkadaşları alıcaz. Bir mod'la aynı yetkide olacaklardır. Ama daha zamanı var onun. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
mod olmak isterdim
ama bunca zaman beklemişim açılana kadar da beklerim teşekkür ederim mod olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Hadi hayırlısı...
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() |
Bazılarının daha cok calısması lazım
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ah kafam ! 1 taş geldi
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() |
Tşkrler Yiğit . Bne Yakında Emekli Olcam Mrk Etme
![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
güzel bir yöntem Adminim teşekkürler
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] jOHN CENA O Hala SüperStar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hmmm hadi hayırlısı bekliyelim bari!
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]() |
çok anlamadım ama hayırlı olsun
![]() o taş banada geldi atommm ![]() ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ßu yaşta emekli etcekler bizi
|
|
|