|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
evet arkadaşlar ben başlıyorum
Sagopa Kajmer Ferhat Göçer Manga [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Sagopa Kajmer : ŞarkıLarını çok beğeniyorum. SözLerinde kendimi buLuyorum.
Ferhat Göçer : Nadir dinLerim. Manga : İşte bnim grubum hastayım bu gruba (: konserinede gidicem inş ![]() Şebnem Ferah Gülşen Ajda Pekkan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Şebnem Ferah : pek bilmiyorum yorumum yok
Gülşen : severim ama onuda pek dinlemem Ajda Pekkan : bende bu kadına hastayım o yaşta o ses o yorum tebrikler Kenan Doğulu Kerem Cem Tarkan ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Kenan Doğulu-eh işte
Kerem Cem-bazen dinlerim güzel şarkı olursa Tarkan-hiç sevmem Demat Akalın Ceza Hadise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Demat Akalın: şarkıları güzel yaaa hoşuma gdio
![]() Ceza: pek dinlemem Hadise: tek kelime harika (: bengü gökhan özen mustafa sandal Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bengü : pek sevmem
gökhan özen : iyi şarkıları var mustafa sandal : şarkılarına bayılıyorum bu adamın Hadise Murat Boz Volkan Konak ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Hadise-hiç sevmem,dinlemem
Murat Boz-şarkıları güzel Volkan Konak-ehm ehm banaters Seda Sayan Emir Gülben Ergen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Seda Sayan: ajdar gibi oda
![]() ![]() Emir: güzel güzel şarkıalrı ![]() Gülben Ergen: seviyorum seni bacım ![]() ![]() manga koray candemir mor ve ötesi Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
manga : güzel şarkıları var
koray candemir . sevmem mor ve ötesi : onlarında güzel şarkıları Sertap Erener Kenan Doğulu manga ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Sertap Erener : söz bile sölenmez
Kenan Doğulu : severim keretayı ![]() manga: seviyorum kendilerini ![]() ![]() emirkan demek akalın elif turan Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 3 şarkıcı 3 yorum..., yorum, Şarkıcı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|