|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
2010 Eurovision’daki temsilcimiz Manga, “We Could Be The Same” ile 2. oldu. Bu, Sertab Erener’in 2003′te elde ettiği birinciliğin ardından Türkiye’nin en büyük başarısı. Bu yılın birincisi ise Almanya…
Norveç’in başkenti Oslo’da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’nı Almanya 246 puanla kazanırken, Türkiye, 170 puanla ikinci oldu. Türkiye, ülkelerin verdiği oylamalar sırasında uzun süre ikinci sıradaki yerini korudu ve oylamayı ikinci sırada tamamladı. ![]() ![]() Manga'yı tebrik ediyorum ama 1. olmaya da çok heveslenmiştim haksızlık oldu ama olsun 2.lik de iyi ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#2 |
|
|
1. olamasakda şarkıyı beğenmeyenlere kapak gibi bişi oldu 2.lik çok iyilerdi tebrik ediyorum..
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tebrikler manga (:
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Siyasi görüşler olmasaydı birinci olurduk ama sağlık olsun (= manganın performansı süperdi.. ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Süperler di Bence..Tebrikler Manga..(:
Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
#6 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ßayağda Puan Var Farkı Var.
oLsun, Ne Kadar "Hak"tan ßahsedemesekte Teßrik Ediyorum Manga^yı.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tebrik ediyorum Mangayı..gerçekten çok iyi performansdı...Almanyanın 1.olmasının asıl sebebi başka bişiy.....neyse girmiyelim bu konuya..ama bence Manga 1.liyi hak etmişti
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Tebrik ediyorum Mangayı..gerçekten çok iyi performansdı...Almanyanın 1.olmasının asıl sebebi başka bişiy.....neyse girmiyelim bu konuya..ama bence Manga 1.liyi hak etmişti
![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
BeNCe 2.LiĞi BiLe HaKeTMeDiK. ÇüNKü BiZDeN DaHa iYiLeR VaRDı. 4-7 aRaSı Bi DeReCe BeKLiYoRDuM..
"Umutsuzluk beni ortadan bölen bi kılıç gibi Sorumsuzca yaşamaktan çok sıkıldım artık Böylesine kabarmışken içimdeki duygular eski ben geldi aklıma, onun hayalleri vardı Çok doğru sandım; çok dosta kandım, çok oltaya yem oldum, hepsinin boğazında kaldım Kendimi düşünmemek en büyük hatamdı belki ama bu onlarla benim aramdaki en büyük farktı..." HiÇ BiR aCı PiŞMaNLıK KaDaR CaNıNı YaKMaZ..
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
BeNCe 2.LiĞi BiLe HaKeTMeDiK. ÇüNKü BiZDeN DaHa iYiLeR VaRDı. 4-7 aRaSı Bi DeReCe BeKLiYoRDuM..
Türkiyeyi geçicek ülke Almanya değildi ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2010, eurovision, İkinciliğimiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|