|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Kendi konumu kendim açıyım dedim umarım sorun olmaz.
![]() Arkadaşlar Allah izin verirse yarın 16.yaşıma giricem. Doğum günü kutlamalarını sevmem ama 16 bende değişik birşey ifade ediyor.Sanki yeni yollar kapılar açıçak hayatıma gibi..herneyse doğum günüm kutlu olsun ![]() Ve umarım 17.yaşımda da burda oykuforumda kutlarım ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
| miss_lady Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (03-07-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Oyy (.
ne kadar güZeL yaa Doğum günün hee ![]() doum günün KutLu OLsn ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
| βŁα©κQυέεη Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (03-06-2010)
|
|
|
#3 |
|
|
Ya biz kutlasaydık keşke
... Ama olsun burdan da kutlasak aynı hesaba çıkıyor... Yeni yaşın sana mutluluk getirsin ... 16'Yı birlikte kutladık , inşallah 26'yı da birlikte kutlarız .. Mutlu yıllar...Bu da hediyen ![]() ![]() |
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (03-06-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
teşekkür ederim tatlım ![]() Ya biz kutlasaydık keşke
... Ama olsun burdan da kutlasak aynı hesaba çıkıyor... Yeni yaşın sana mutluluk getirsin ... 16'Yı birlikte kutladık , inşallah 26'yı da birlikte kutlarız .. Mutlu yıllar...Bu da hediyen ![]() ![]() ![]() umarım 26ya kadar hatta dahada fazlasını hediyemide çok sevdim tekrar teşekkürler ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Şimdiden Dogum Günün Kutlu Olsun Abicim..
LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê Kâyıρ ruhLâr kêndiLêrinê bir yoL buLuyor GünâhLârım intihâr süsü vêrmişkên sâģımdâki mêLêĸLêrê Hêrbiri cêhênnêmdê bênim için duâ êdiyor ![]() |
|
|
| Karizma Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (03-06-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
doğum günün kutlu olsun
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (03-06-2010)
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
ayy kuzum yaa çok utandım.. keşke bizden birisi kutlasaydı
![]() Neyse telafi etmeye çalışayım biraz (: ahanda bunlar bzm parti malzemelerimzzzzzzzz (: ![]() ![]() ![]() Ohh.. Afiyet olsn bakalımm (: ![]() Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, iyi, umutlu, güzel vb. yıllara canımm (: Doğum Günün Kutlu Olsun (: ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
| ThiS. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (03-06-2010)
|
|
|
#9 |
![]() |
MeLeğimmmmmmmmmmm
![]() Doğum Günün KutLu oLsun ßitanemm Nice yıLLara ![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
| Kiss Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (03-06-2010)
|
|
|
#10 |
![]() |
Doğum günün kutlu olsun nice senelere!!
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (03-06-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| 16yaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:25 .
|